Konsertresor / VOLBEAT
VOLBEAT
VOLBEATVOLBEAT

VOLBEAT

Plats: Friends Arena, Stockholm
Datum: Lördag 9 september 2017 19:30
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap. 
 
Nästa höst åker det danska rockbandet Volbeat ut på sin största turné hittills och den 9 september landar man på Friends Arena i Stockholm för en stor konsert. Hos oss kan ni enkelt boka ert hotellpaket till konserten!
 
Danska Volbeat bildades 2001 och består av Michael Poulsen (gitarr & sång), Rob Caggiano (gitarr), Kaspar Boye Larsen (bas) och Jon Larsen (trummor).
 
Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I paketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Samtliga skatter och avgift
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.

★★★★ Clarion Hotel Stockholm 
Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm, en stadsdel känt för sitt kulturarv, boutiques, restauranger, gallerier och shopping. Här finner du 532 rum och 19 konferenslokaler med en total konferenskapacitet på över 1000 personer. Den svenska arkitektbyrån White Arkitekter ritade den spektakulära fastigheten som är byggd på pålar, på en tomt på Södermalm som inte fanns, ovan åtta filer väg. I samarbete med norska design- och arkitektbyrån Aavik & Helling skapades ett hus som innehåller ljus och rymd.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Stockholm
 
★★★★ Scandic Upplandsgatan
Bo nära Centralstationen men ändå lugnt och avskilt. Promenera till Gamla Stan och Stureplan eller ta bussen utanför. I hotellets kombinerade lounge och restaurang serveras det frukost, middag à la carte samt kaffe och drycker. Shoppen är alltid öppen om du blir sugen på något gott. Hotellrummen är moderna, fulla av smarta lösningar, med plats för resväskan under sängen, dimmer i badrummet och gott om speglar.

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
 
Bokning: Nedan bokar ni. Välj önskad biljettyp & nätter samt antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,495 kr