Konsertresor / P-Floyd
P-Floyd
P-FloydP-FloydP-Floyd

P-Floyd

Plats & datum:
Malmö, Malmö Arena, Lördag 11 november 2017 kl. 19:30
Stockholm, Ericsson Globe, Fredag 24 november 2017 kl. 19:30

Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap.

I "Seven Deadly Sins - The Arena Tour" bjuder P-Floyd på en storslagen och imponerande show, allt sammanflätat i en betraktelse över de dödliga svagheter som samtidigt gör oss till de människor vi är. Publiken kan förvänta sig stora satsningar på ljud, ljus och teatraliska inslag, men framförallt en unik Pink Floyd-upplevelse från ett av världens främsta concept band. Hos oss kan ni enkelt boka ert hotellpaket till konserterna!

Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
 • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
 • Stor Frukostbuffé
 • Konsertbiljett
 • Alla skatter och avgift 
  Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
   
  Hotell i Malmö:
   
  ★★★★ Hotel Noble House, Malmö
  Best Western Hotel Noble House ligger centralt vid Gustav Adolfs Torg, mitt i Malmö city. Härifrån har du nära till centralstationen, flygbussarna, nöjen och restauranger och du tar dig enkelt till alla Malmös sevärdheter. Hotellets rum är personligt inredda med olika fondtapeter och har helkaklade badrum med dusch. I rummen finns också en arbetsplats, 42 tums TV, sittgrupp samt fritt trådlöst internet.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Hotel Noble House
   
  ★★★★ Elite Plaza Hotel, Malmö
  Innanför det klassiska skalet finns ett modernt hotell i toppklass på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Entréplanet med reception, lobby och matsal är designat av den välkände arkitekten Thomas Sandell. De 116 luftkonditionerade rummen, relaxavdelningen med gym och bastu samt det privata garaget är några av de bekvämligheter som hotellet erbjuder.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Elite Plaza Hotel
   
  Hotell i Stockholm:
   
  ★★★★ Clarion Hotel Stockholm, Stockholm
  Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm, en stadsdel känt för sitt kulturarv, boutiques, restauranger, gallerier och shopping. Här finner du 532 rum och 19 konferenslokaler med en total konferenskapacitet på över 1000 personer. Den svenska arkitektbyrån White Arkitekter ritade den spektakulära fastigheten som är byggd på pålar, på en tomt på Södermalm som inte fanns, ovan åtta filer väg. I samarbete med norska design- och arkitektbyrån Aavik & Helling skapades ett hus som innehåller ljus och rymd.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Clarion Hotel Stockholm
   
  ★★★★ Quality Hotel Globe (bredvid Tele2 Arena)
  Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 526 rymliga hotellrum och 19 konferensrum är vi ett av Stockholms största hotell. Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Ericsson Globe och Tele2 Arena.

  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.

  Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

  Malmö 11/11 - Välj biljettyp:
  Stockholm 24/11 - Välj biljettyp:
  Välj hotell & antal nätter:
  Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
  Antal:
  Pris per person: 1,195 kr