Konsertresor / Fyrverkerikonsert
Fyrverkerikonsert
FyrverkerikonsertFyrverkerikonsert

Fyrverkerikonsert

Plats: Dalhalla, Rättvik i Dalarna
Datum: Lördag 2 september 2017 kl. 19:00

Välkommen till en fantastisk konsertkväll fullspäckad med ett varierat och högklassigt musikaliskt innehåll, som spänner mellan klassiskt, pop och rock. På scenen står som alltid några av de främsta artisterna i Sverige. Humor,  överraskningar och  –förstås – en grandios avslutning i form av ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri.

Medverkande artister: Ola Salo, Måns Zelmerlöv och Linnea Olsson. Jonas Nydesjö (Dirigent), DalaSinfoniettan
(Orkester), Eje Berglund (Fyrverkerimästare).
 
OBS! Välj till busstransfer mellan hotellet och Dalhalla tur & retur för 195:- per person. Valet gör ni i väljaren längst ner på sidan.
 
Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Quality Hotell Dalacarlia, Tällberg
Quality Hotel Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Njut av områdets många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på upplevelser året runt. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Här bor ni hotellets Moderaterum i Allgården.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Quality Hotel Dalecarlia
 
Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Välj till busstransfer här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 2,295 kr