Konsertresor / Queen + Adam Lambert
Queen + Adam Lambert
Queen + Adam LambertQueen + Adam Lambert

Queen + Adam Lambert

Plats: Friends Arena, Stockholm
Datum: Tisdag 21 november 2017 20:00
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap.

Det legendariska bandet, bestående av grundarna Brian May och Roger Taylor med Adam Lambert på sång, gör sin enda Sverigespelning på Friends Arena den 21 november. Turnén fortsätter sedan genom Europa och Storbritannien där man avslutar turnén med en stor konsert på Wembley i London den 15 december.

För turnén presenterar bandet en helt ny show med en toppmodern scenproduktion. Valet av låtar kommer alldeles säkert också att uppmärksamma 40-årsjubiléet av bandets bäst säljande album till dat ”News of the World” från 1977 - med världshits som ”We Will Rock You” och ”We Are The Champions”.
 
Köp underbara hotellpaket till loppet av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:

      • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
      • Stor Frukostbuffé 
      • Evenemangsbiljett
      • Alla skatter och avgift

Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.

★★★★ Mornington Hotel Stockholm, Stockholm City
Mornington Hotel ligger i stadsdelen Östermalm i Stockholm, bara en kort promenad från det livliga Stureplan. Rummen på Mornington Hotel Stockholm är elegant inredda och har parkettgolv, fåtöljer eller soffor, platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets innergård är en populär mötesplats där du kan dricka eftermiddagskaffe eller ta en drink på kvällen. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till gym och bastu.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Mornington Hotel Stockholm
 
★★★ Quality Hotel Friends (Ligger vid Friends), Solna
Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken och erbjuder helt nya lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden i Solna, norr om Stockholm. Hotellet erbjuder 400st rum, totalt 888 bäddar, med alla bekvämligheter man behöver.  Njut av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en after work i lobbybaren First Moment och avsluta dagen med en middag i Brasseriet på 25:e våningen. Hotellet sitter ihop med nationalarenan Friends Arena.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Quality Hotel Friends
 
Bokning: Nedan väljer ni önskad biljett, önskade nätter samt antal eller ring oss för Support / Telefonbokning tel: 08 - 500 000 45.

Välj biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,995 kr