Konsertresor / Bowie in Berlin - A Tribute to David Bowie
Bowie in Berlin - A Tribute to David Bowie
Bowie in Berlin - A Tribute to David BowieBowie in Berlin - A Tribute to David Bowie

Bowie in Berlin - A Tribute to David Bowie

Plats: Dalhalla, Rättvik  
Datum: Lördag 26 augusti 2017 kl. 20:00

Efter flera utsålda kvällar i både Göteborgs Konserthus och Berwaldhallen beger sig den kritikerhyllade konsertkvällen "Bowie in Berlin" ut i landet och den 26 augusti tar "Bowie in Berlin" inte man unika Dalhalla i Rättvik. I konserten medverkar Gävle Symfoniorkester under ledning av Hans Ek, solister är Magnus Carlson, Jennie Abrahamson och Moto Boy. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till konserten!

Magnus Carlsson är just nu högakutell med den hyllade soloskivan "Den långa vägen hem" och även sångare i det älskade bandet Weeping Willows. Jennie Abrahamson är sångerska och multiinstrumentalist och har turnerat världen över både solo och med bland andra Peter Gabriel. Moto Boy har släppt flera kritikerrosade skivor och är just nu aktuell med nya plattan "NEW MUSIC".

OBS! Välj till busstransfer mellan hotellet och Dalhalla tur & retur för 195:- per person. Valet gör ni i väljaren längst ner på sidan.
 
Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★ First Hotel Tällberg, Tällberg
Mitt i den idylliska byn Tällberg ligger First Hotel Tällberg ett generöst hotell och restaurang för hela familjen med inomhuspool, spa och aktiviteter för alla åldrar. En av hotellets största attraktioner är den 28 grader varma och 20 meter långa inomhuspoolen. Här finns också spa, gym, motionshall och minigolfbana. Alla hotellets 60 rum är utrustade med dusch, toalett samt telefon och platt-TV. Alla rum är rökfria och inredda i ljusa färger med anknytning till Dalarna. Önskar ni äta på hotellets restaurang så måste detta förbokas direkt via hotellet.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till First Hotel Tällberg

Bokning: Nedan bokar ni. Välj antal och om ni önskar extranätter.
Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & antal nätter:
Välj till busstransfer här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,945 kr