Konsertresor / The Rolling Stones
The Rolling Stones
The Rolling StonesThe Rolling Stones

The Rolling Stones

Plats: Friends Arena, Stockholm
Datum: Torsdag 12 oktober 2017 kl. 19:30
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap.
 
I höst kommer äntligen The Rolling Stones tillbaka till Sverige när den nya turnén "STONES - NO FILTER" landar på Friends Arena i Stockholm. Bandet kommer bjuda fansen på en fullspäckad konsert fylld med klassiker och banbrytande scenframträdanden. Missa inte chansen att se dessa legendarer live, hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till konserten!

The Rolling Stones består av Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts och Ronnie Wood och bandet ligger bakom monsterhits som "Gimme Shelter", "Jumpin Jack Flash", "Beast of Burden" och "Paint it Black".


Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!


I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Mornington Hotel Stockholm, Stockholm City
Mornington Hotel ligger i stadsdelen Östermalm i Stockholm, bara en kort promenad från det livliga Stureplan. Rummen på Mornington Hotel Stockholm är elegant inredda och har parkettgolv, fåtöljer eller soffor, platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets innergård är en populär mötesplats där du kan dricka eftermiddagskaffe eller ta en drink på kvällen. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till gym och bastu. Hotellet ligger ca 7 km från Friends Arena.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Mornington Hotel Stockholm
 
★★★ Ibis Styles, Stockholm Järva
Det moderna och fräscha hotellet ligger beläget i Stockholm-Solna, gångavstånd till Friends Arena. Hotellet är beläget endast 7km från Stockholm City, med närhet till goda kommunikationer. För att ta sig till arenan tar det endast 10 minuter med en närliggande buss eller så kan man ta en trevlig promenad. Hotellet ligger ca 800 m från Friends Arena.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Ibis Styles Järva
 
★★★★ Downtown Camper by Scandic, Stockholm City
Downtown Camper by Scandic, Scandics tredje signaturhotell i Stockholm. Det är det forna Scandic Sergel Plaza, på Brunkebergs torg i hjärtat av Stockholm, som genomgår en helomvandling för att i september återuppstå som en helt ny hotellupplevelse. Naturen har i olika former letat sig in och satt sin prägel på allt från hotellets design till hur vi bor, umgås, arbetar och kopplar av. Här handlar inte lyx om yta utan om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Downtown Camper blir en ypperlig bas för upptäcktsresan i storstaden.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Downtown Camper by Scandic

Bokning:
 
Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 2,095 kr