Konsertresor / Sting
Sting
StingSting

Sting

Plats: Royal Arena, Köpenhamn
Datum: Söndag 24 september 2017 kl. 20:00

I september tar världsartisten Sting sin turné "57th & 9th"-tour till Royal Arena i Köpenhamn. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till konserten!
 
Sting slog igenom i bandet The Police och har genom åren sålt över 100 miljoner album och ligger bakom hits som "Every Breath I Take", "Fields of Gold" och "Roxanne".
 
OBS! I sommar spelar Sting på Dalhalla i Rättvik. Önskar ni bokar hotellpaket till Dalhalla så klickar ni här!

Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Scandic Sydhavnen, Köpenhamn
Scandic Sydhavnen har 391 ljusa rum och det är ett av de mest lättåtkomliga hotellen i Köpenhamn. Njut av en god lunch eller runda av dagen med en fantastisk middag i vår rymliga, ljusa och välkomnande restaurang. Här bor ni i hotellets rymliga standardrum i modern design.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Sydhavnen
 
★★★★ Tivoli Hotel, Köpenhamn
Detta hotell ligger vid kanalen i Köpenhamn, 10 minuters promenad från centralstationen. Här erbjuds gratis WiFi på rummet samt en pool, ett gym och en bastu. Sky Bar på tolfte våningen erbjuder panoramautsikt. De luftkonditionerade rummen på Tivoli Hotel har satellit-TV och ett modernt badrum. Vissa av rummen har inredning med tivolitema.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Tivoli Hotel
 
Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,495 kr