Konsertresor / In Flames & Five Finger Death Punch
In Flames & Five Finger Death Punch
In Flames & Five Finger Death PunchIn Flames & Five Finger Death PunchIn Flames & Five Finger Death Punch

In Flames & Five Finger Death Punch

Tid & datum:
Torsdag 16 november 2017 kl. 19:30 - Scandinavium, Göteborg
Fredag 17 november 2017 kl. 19:30 - Ericsson Globe, Stockholm
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap
 
I höst kommer metal-giganterna In Flames och Five Finger Death Punch till Stockholm och Göteborg för två konserter. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till evenemanget!

Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!


I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
Hotell i Göteborg:
 
★★★ Comfort Hotel, Göteborg
En av Göteborgs mest berömda byggnader har fått en rejäl makeover. Med 162 helt nyrenoverade hotellrum, nyrenoverad frukostmatsal och lobby, gym med bastu och nya restaurangen OGBG, där vi flörtar med Asiens populära smaker, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Med utsikt över Göta älv är Comfort Hotel Göteborg en perfekt bas för dig som vill upptäcka Göteborg. Du hittar oss mitt i stan, bara 10 minuters promenad från Göteborgs Centralstation.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Comfort Hotel Göteborg
 
★★★ Hotel Royal, Göteborg
Mitt i centrala Göteborg, i korsningen Drottninggatan-Östra Larmgatan, hittar du Hotel Royal – ett familjeägt hotell med historiska anor, faktiskt det äldsta i Göteborg. Här har gäster kommit och gått sedan 1852, då Hotel Royal slog upp portarna för första gången. Stig in i entrén och upplev inredningsdetaljerna bevarade från slutet av 1800-talet: det handmålade glastaket, det vackert mönstrade stengolvet och trappan med det handsmidda räcket i jugendstil. Hotellet erbjuder 76 rum, alla unikt inredda med nyligen renoverade badrum.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Royal
 
Hotell i Stockholm:
 
★★★★ Clarion Hotel Stockholm, Stockholm
Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm, en stadsdel känt för sitt kulturarv, boutiques, restauranger, gallerier och shopping. Här finner du 532 rum och 19 konferenslokaler med en total konferenskapacitet på över 1000 personer. Den svenska arkitektbyrån White Arkitekter ritade den spektakulära fastigheten som är byggd på pålar, på en tomt på Södermalm som inte fanns, ovan åtta filer väg. I samarbete med norska design- och arkitektbyrån Aavik & Helling skapades ett hus som innehåller ljus och rymd.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Stockholm
 
★★★★ Quality Hotel Globe, Stockholm
Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 526 rymliga hotellrum och 19 konferensrum är vi ett av Stockholms största hotell. Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Ericsson Globe och Tele2 Arena.

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.

Bokning:
 
Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,445 kr