Konsertresor / Ed Sheeran
Ed Sheeran
Ed SheeranEd Sheeran

Ed Sheeran

Plats: Friends Arena, Stockholm
Datum: Lördag 14 juli 2018, tid ej fastställt.
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap.
 
Nu är det klart att Sheeran återvänder till Sverige. Sommaren 2018 gör han sina hittills största konserter i Sverige och den 14 juli kommer han till Friends Arena.Missa inte denna unika konsert!

Köp underbara hotellpaket till konserten av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!


I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Konsertbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Mornington Hotel Stockholm, Stockholm City
Mornington Hotel ligger i stadsdelen Östermalm i Stockholm, bara en kort promenad från det livliga Stureplan. Rummen på Mornington Hotel Stockholm är elegant inredda och har parkettgolv, fåtöljer eller soffor, platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets innergård är en populär mötesplats där du kan dricka eftermiddagskaffe eller ta en drink på kvällen. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till gym och bastu. Hotellet ligger ca 7 km från Friends Arena.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Mornington Hotel Stockholm

★★★★ Clarion Hotel Stockholm, Stockholm Södermalm
Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm, en stadsdel känt för sitt kulturarv, boutiques, restauranger, gallerier och shopping. Här finner du 532 rum och 19 konferenslokaler med en total konferenskapacitet på över 1000 personer. Den svenska arkitektbyrån White Arkitekter ritade den spektakulära fastigheten som är byggd på pålar, på en tomt på Södermalm som inte fanns, ovan åtta filer väg. I samarbete med norska design- och arkitektbyrån Aavik & Helling skapades ett hus som innehåller ljus och rymd.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Stockholm

★★★★ Hotel C Stockholm, Stockholm City
Hotel C Stockholm är ett modernt hotell mitt i centrala Stockholm, med centralstationen som närmsta granne. Hotellets 367 rum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning. Här finns en restaurang, bar, konferensmöjligheter och ICEBAR. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge är hotellet en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel C Stockholm

★★★★ Scandic Continental, Stockholm City
Från Scandic Continental har du det mest centrala läget i Stockholm, nära till både kultur, shopping och nöjen. Hotellet har ett utmärkt utgångsläge för att upptäcka populära attraktioner med gångavstånd till Gamla stan, Kungliga Operan, Stadshuset och Slottet. Avnjut en god middag i restaurangen, låt dig serveras en god drink i hotellbaren eller njut av en imponerande vy från takterrassen under de varma månaderna.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.

★★★★ The Winery Hotel, Solna
The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Det egna vineriet är hotellets hjärta och präglar såväl arkitektur som inredning. Inspirationen är hämtad från ombyggda industrilokaler i Brooklyn. Med tegelklädda väggar, betongtak och stora fönsterpartier skapas en industriell känsla. Som kontrast är väggarna målade i en druvgrön färg och rummen har ett korkgolv som med sin gyllenbruna färg skapar en varm och ombonad miljö. Alla rum har fönster från golv till tak och utsikt mot Brunnsviken eller Arenastaden. Hotellet ligger ca 800m från Friends Arena.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till The Winery Hotel

★★★ Quality Hotel Friends, Solna
Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken och erbjuder helt nya lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden i Solna, norr om Stockholm. Hotellet erbjuder 400st rum, totalt 888 bäddar, med alla bekvämligheter man behöver.  Njut av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en after work i lobbybaren First Moment och avsluta dagen med en middag i Brasseriet på 25:e våningen. Hotellet sitter ihop med nationalarenan Friends Arena.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Quality Hotel Friends

Bokning:
 
Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 2,595 kr