Musikal/Show / Björn Skifs - Lite nu och då
Björn Skifs - Lite nu och då
Björn Skifs - Lite nu och dåBjörn Skifs - Lite nu och då

Björn Skifs - Lite nu och då

Göta Lejon, Stockholm - Våren & Hösten 2017
 
I höst så fortsätter Björn Skifs sin show på Göta Lejon i Stockholm, där ingen kväll blir den andra lik. Det blir både ösig och stämningsfull musik, härligt snack, oväntade infall och en hel del överraskningar i en skön och avspänd atmosfär. På plats finns också det band som Björn Skifs jobbat med under många år, och det lär bjudas på både nya och gamla hits. Med endast tre föreställningar per månad blir det verkligen något man, som Skifs-älskare, inte vill missa!
 
Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Showbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Mornington Hotel Stockholm
Mornington Hotel ligger i stadsdelen Östermalm i Stockholm, bara en kort promenad från det livliga Stureplan. Rummen på Mornington Hotel Stockholm är elegant inredda och har parkettgolv, fåtöljer eller soffor, platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets innergård är en populär mötesplats där du kan dricka eftermiddagskaffe eller ta en drink på kvällen. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till gym och bastu.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Mornington Hotel Stockholm
 
★★★★ Scandic Malmen
Mitt på Södermalm, precis där Götgatan och Medborgarplatsen möts, ligger hotell Scandic Malmen. Scandic Malmen är hotellet för dig som vill ha nära till kultur, shopping och storstadspuls. Rummen har en 140cm säng och är utrustade med trådlös internetuppkoppling. Från hotellet har du även gångavstånd till några av Stockholms bästa livescener – Lilla Hotellbaren i hotellet, Göta Lejon, Mosebacke, Södra Teatern och Debaser.

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Malmen
 

 
Nöjesresan.se´s Matpaket
Il Tempo - Ristorante E Pizzeria

Il Tempo öppnade i början av 1990-talet som en kopia av den italienska restaurangen Gino i New York. Här fogas det gastronomiska från internationella storstäder samman med det lantliga italienska köket. Välkommen till Il Tempo på Högbergsgatan, med gångavstånd till teatern. Läs gärna mer på deras hemsida Il Tempo

MENY:
* Antipasti Misti- Marmorbricka med chark, Frittata samt husets inlagda grönsaker
* Alt 1 - Kött, Stinco D´Agnello - Lammlägg brässerat i öl, vin, fond och örter, bakade tomater, rostad vitlök och rosmarin
* Alt 2 - Fisk, Catch of the day med passande tillbehör
* Tiramsú

Pris: 545:-/person, välj till middagspaket nedan.
 

Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Balkong - Välj datum:
Parkett - Välj datum:
Välj hotell & nätter:
Välj till Matpaket här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,595 kr