Musikal/Show / Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers OrkesterBo Kaspers OrkesterBo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester

 Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet "Allt ljus på oss" kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017.
 
– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern.
 

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som "i en klass för sig” (DN), "osviklig elegans” (UNT) och "levererar alltid” (Sydsvenskan).

 
Plats: Rondo, Göteborg
Spelperiod: 22 september - 16 december 2017
Showstart: Kväll: 21:00, Matiné 15:00
Åldersgräns 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Biljettkategorier:

21:00 / 15:00  Bästa möjliga parkettplatser rad 1-10:
Numrerade sittplatser på parkett. Sittplatserna intas senast 20:00 kvällsföreställningen & 14:00 på matinéföreställningen. Showstart 21:00 kväll & 15:00 matiné.

21:00  Showpaket inkl. 3-rätters meny & show:
Sittplatser vid bord med förbeställd 3-rätters meny, se nedan. Ni sitter sedan kvar på era platser när föreställningen börjar. Rondo öppnar 18.00, matplatser intas senast 18.00. Showstart 21:00.
 
<--- Meny hittar ni högst upp till vänster, klicka på den lilla bilden för att förstora!
 
Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
 • 1 natt på 4* centralt hotell, del i dubbelrum
 • Stor Frukostbuffé
 • Showbiljett (välj önskad kategori nedan)
 • Alla skatter och avgifter
  Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.

  ★★★★ Scandic Opalen
  Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborgs sevärdheter som Poseidon-statyn och Världskulturmuseet som båda ligger på gångavstånd från hotellet. Nordens största nöjespark – Liseberg ligger endast några kvarter bort.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Scandic Opalen
   
  ★★★★ Hotel Bellora
  Hotel Bellora är din perfekta utgångspunkt för att utforska Göteborg och dess rika utbud av kultur, evenemang & shopping. Hotellet blandar klassiska stilideal från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. I Ristorante Bellora erbjuds förstklassig genuin italiensk mat tillagad med omtanke och kärlek – frukost, lunch och middag. Här bor ni i hotellets mimimo XS och minomo BS rum.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Hotel Bellora
   
  ★★★★ Scandic Rubinen
  Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Här bor ni i hotellets nya standard plusrum i modern design.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Scandic Rubinen

  ★★★★ Clarion Hotel Post
  Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla. Hotellets 500 rum är tidlöst och stilrent inredda med bekväma sängar från Hilding Anders, välplanerade arbetsytor, minibar.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Clarion Hotel Post
   
  ★★★★ Hotel Pigalle
  Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg, långt från vardagen. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Våra handskissade rum har allt som krävs för att möta dina begär och uppfylla dina önskningar. De är hotellrum att förälska sig i, om så bara för en oförglömlig natt. Här bor ni i hotellets fina Classique-rum.
   

  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Hotel Pigalle
   
  Bokning: Nedan bokar ni. Välj önskat datum, biljettyp, antal och om ni önskar extranätter. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

  Bästa möjliga parkettplatser rad 1-10:
  Show inkl. 3-rätters meny:
  Välj hotell & antal nätter:
  Skriv in önskade datum för boendet här:
  Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
  Antal:
  Pris per person: 1,595 kr