Musikal/Show / Les Miserables - Jönköping
Les Miserables - Jönköping
Les Miserables - JönköpingLes Miserables - Jönköping

Les Miserables - Jönköping

Plats: Teatersalongen, Kulturhuset Spira
Spelperiod: 9 september - 2 december 2017
Längd: ca 3 timmar inkl. 20 min paus


Upplev Les Misérables på Kulturhuset Spira i Jönköping. Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till ”Världens bästa musikal”!
 
Musikalen bygger på Victor Hugos episka roman Samhällets olycksbarn och har sedan urpremiären 1980 setts av över 70 miljoner människor, i 43 länder och på 22 språk runt om i världen och den slår fortfarande försäljningsrekord.

Smålands Musik & Teater gör den här uppsättningen i samarbete med Wermland Opera, där föreställningen spelas under våren 2017. När Wermland Opera satte upp Les Misérables för 20 år sedan var man först i världen att få göra en egen tolkning av föreställningen. Den sågs av över 30 000! Nu är det dags igen – med en ny tolkning och med en noga utvald ensemble kan du få höra de älskade sångerna “I Dreamed A Dream”, “Bring Him Home”, “One Day More” och “On My Own”. Föreställningen sjungs på svenska med översättning av Ture Rangström.
 
Köp underbara hotellpaket till musikalen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Musikalbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Elite Stora Hotellet, Jönköping
I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. De 135 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i hotellets gastropub The Bishops Arms.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Elite Stora Hotellet
 
★★★★ Scandic Portalen, Jönköping
Scandic Portalen ligger centralt i Jönköping, endast ett par minuter från shopping och populära sevärdheter. Passa på att besöka Tändsticksområdet med museum, butiker och galleri som bara ligger ett stenkast från hotellet i den gamla delen av staden. Koppla av i hotellets sky bastu med utsikt över Jönköping eller ät något gott på Restaurang Glädje som ligger vägg i vägg med hotellet. Fritt WiFi finns i hela hotellet.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Portalen

Bokning:
 
Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Andra balkong - Välj datum:
Parkett / Första balkong - Välj datum:
Välj hotell & antal nätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 995 kr