Musikal/Show / Jill Johnson - That's life!
Jill Johnson - That's life!
Jill Johnson - That's life!Jill Johnson - That's life!Jill Johnson - That's life!

Jill Johnson - That's life!

Plats: The Theatre Gothia Towers, Göteborg
Datum: 8 november - 16 december 2017
 
Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, stråkar, dansare och vokalister. I en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon. Där hon tolkar sina favoriter ur den amerikanska låtskatten – i en oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.
 
Biljettkategorier:

Inner Circle inkl. 3-rätters meny:
3-rätters meny med platser alldeles vid scenkanten. Här välkomnas du med ett glas champagne och Amuse bouche för att sedan avnjuta vår smakfulla meny inklusive kaffe. Kvällen fortsätter sedan med en sprakande showupplevelse alldeles intill. Biljetten inkluderar garderob.

Uppe Circle inkl. 3-rätters meny:
3-rätters meny med platser på The Theatres platå. Här välkomnas du med ett glas champagne och Amuse bouche för att sedan avnjuta vår smakfulla meny inklusive kaffe. Kvällen fortsätter sedan med en sprakande showupplevelse med fantastisk uppsikt. Biljetten inkluderar garderob.
 
Läktarplatser:
Numrerade sittplatser på läktaren.

Barplatser:
Fri placering i baren. Onumrerat.
 
OBS! Sommaren 2017 kör Jill Johnson en konsert på Dalhalla i Rättvik. Önskar ni boka hotellpaket till denna så klickar ni här!

Köp underbara hotellpaket till föreställningen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
 • 1 natt på 4* centralt hotell, del i dubbelrum
 • Stor Frukostbuffé
 • Showbiljett (välj önskad kategori nedan)
 • Alla skatter och avgifter
  Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
   
  ★★★★ Scandic Opalen
  Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborgs sevärdheter som Poseidon-statyn och Världskulturmuseet som båda ligger på gångavstånd från hotellet. Nordens största nöjespark – Liseberg ligger endast några kvarter bort.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Scandic Opalen
   
  ★★★★ Hotel Bellora
  Hotel Bellora är din perfekta utgångspunkt för att utforska Göteborg och dess rika utbud av kultur, evenemang & shopping. Hotellet blandar klassiska stilideal från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. I Ristorante Bellora erbjuds förstklassig genuin italiensk mat tillagad med omtanke och kärlek – frukost, lunch och middag. Här bor ni i hotellets mimimo XS och minomo BS rum.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Hotel Bellora
   
  ★★★★ Scandic Rubinen
  Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Här bor ni i hotellets nya standard plusrum i modern design.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Scandic Rubinen

  ★★★★ Clarion Hotel Post
  Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla. Hotellets 500 rum är tidlöst och stilrent inredda med bekväma sängar från Hilding Anders, välplanerade arbetsytor, minibar.


  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Clarion Hotel Post
   
  ★★★★ Hotel Pigalle
  Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg, långt från vardagen. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Våra handskissade rum har allt som krävs för att möta dina begär och uppfylla dina önskningar. De är hotellrum att förälska sig i, om så bara för en oförglömlig natt. Här bor ni i hotellets fina Classique-rum.
   

  Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
  Länk till Hotel Pigalle

  Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 4508 500 000 45.

  Barplatser - Välj datum:
  Läktarplatser - Välj datum:
  Upper Circle inkl. mat - Välj datum:
  Inner Circle inkl. mat - Välj datum:
  Välj hotell & nätter:
  Skriv in önskade datum för boendet här:
  Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
  Antal:
  Pris per person: 1,295 kr