Musikal/Show / The Greek Passion
The Greek Passion
The Greek PassionThe Greek Passion

The Greek Passion

Plats: Wermland Opera, Karlstad
Spelperiod: 14 september - 28 oktober 2017


Åk till Karlstad och upplev The Greek Passion på Wermland Opera!
 
I höst sätts Bohuslav Martinus opera The Greek Passion upp på Wermland Opera i Karlstad. The Greek Passion handlar om bybor som ska framföra det årliga passionsspelet. De äldste i byn utser vilka som ska spela Kristus och apostlarna. Den djupa känsla av fridfullhet som nästan för bekvämt brett ut sig i byn störs av en omvälvande händelse. Som om Guds finger skulle peka på ett tecken på tro kommer flyktingar från en plundrad och övergiven by till torget och ber om asyl. De avvisas med vrede och tvingas söka skydd i bergen.

Vad händer i ett välmående samhälle när en samling främlingar oväntat anländer och behöver hjälp? Hur mycket av sin välfärd är människan beredd att ge upp för att visa medmänsklighet?  Vi kan faktiskt välja vilken roll vi spelar i historien men frågan är inte om vi kan förändras, utan om vi vill…!

Köp underbara hotellpaket till operan av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!


I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Evenemangsbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Scandic Hotel Winn
Scandic Winn ligger i centrala Karlstad med närhet till sevärdheter, nöjen och shopping. Missa inte ett besök på Värmlands Museum och Sandgrund Lars Lerin. I hotellets restaurang serveras mat med inspiration från hela världen och i baren kan du njuta av en kopp kaffe eller en drink framför vår öppna spis. Här har ni också tillgång till hotellets relaxavdelning med gym, jacuzzi och bastu.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Hotel Winn
 
★★★★ Elite Stadshotellet
Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 nyrenoverade, bekvämt och fräscht inredda hotellrum, trivsam restaurang, pub samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Elite Karlstad Stadshotellet

Bokning:
 
Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Kat 3 - 2a balkong:
Kat 2 - 1a balkong sidor/2a mitt:
Kat 1 - Parkett/1a balkong mitt:
Välj hotell & nätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 945 kr