Musikal/Show / The Whitney Houston Show
The Whitney Houston Show

The Whitney Houston Show

The Greatest Love of All
 
Datum:
Torsdag 19 oktober 2017 kl. 19:30 - Conventum, Örebro
Fredag 20 oktober 2017 kl. 19:30 - Konserthuset, Stockholm
Söndag 22 oktober 2017 kl. 18:00 - Malmö Arena, Malmö
Måndag 23 oktober 2017 kl. 19:30 - Göteborgs Konserthus, Göteborg
 
The Whitney Houston Show har turnerat i Sydafrika, Nya Zeeland, Singapore, Kanada, USA, Danmark och nu är det äntligen Sveriges tur när showen kommer till Örebro & Malmö hösten 2017.

Det behövdes mer än 15 000 auditions i över 11 länder och fyra månaders intensivt arbete för att hitta kvinnan som skulle spela Whitney Houston. När den sydafrikanska Belinda Davids intog scenen rådde inte längre något tvivel. Inte nog med att Belinda Davids får publiken att tappa hakan med sin vackra röst, hon har också en energi och charm som går direkt in i publikens hjärtan. På scenen framträder hon tillsammans med ett internationellt handplockat team av sångare och dansare från hela världen. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till showen!

Köp underbara hotellpaket till musikalen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Musikalbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Elite Stora Hotellet, Örebro
Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. De flesta av hotellet rum är nyrenoverade och har en vacker utsikt mot Örebro Slott.  Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. Alla rum har arbetsplats, minibar, safetybox, telefon, tv och WiFi.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
 
★★★★ Mornington Hotel Stockholm, Stockholm
Mornington Hotel ligger i stadsdelen Östermalm i Stockholm, bara en kort promenad från det livliga Stureplan. Rummen på Mornington Hotel Stockholm är elegant inredda och har parkettgolv, fåtöljer eller soffor, platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets innergård är en populär mötesplats där du kan dricka eftermiddagskaffe eller ta en drink på kvällen. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till gym och bastu.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Mornington Hotel Stockholm
 
★★★★ Hotel Noble House, Malmö
Best Western Hotel Noble House ligger centralt vid Gustav Adolfs Torg, mitt i Malmö city. Härifrån har du nära till centralstationen, flygbussarna, nöjen och restauranger och du tar dig enkelt till alla Malmös sevärdheter. Hotellets rum är personligt inredda med olika fondtapeter och har helkaklade badrum med dusch. I rummen finns också en arbetsplats, 42 tums TV, sittgrupp samt fritt trådlöst internet.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Noble House
 
★★★★ Scandic Opalen, Göteborg
Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborgs sevärdheter som Poseidon-statyn och Världskulturmuseet som båda ligger på gångavstånd från hotellet. Nordens största nöjespark – Liseberg ligger endast några kvarter bort.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Opalen
 
Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Örebro 19/10 - Välj biljettyp:
Stockholm 20/10 - Välj biljettyp:
Malmö 22/10 - Välj biljettyp:
Göteborg 23/10 - Välj biljettyp:
Välj hotell & antal nätter:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,295 kr