Musikal/Show / Pistvakt
Pistvakt
PistvaktPistvaktPistvakt

Pistvakt

Plats: Kajskjul 8, Göteborg
Datum: 10 november - 18 november 2017
 
Bröderna Marklund spelas av tre av Sveriges mest hyllade skådespelare Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson. Du har säkert sett dem i en rad hyllade filmer. Pistvakt är deras andningshål och idag en av de mest nedladdade serierna på SVT och Spotify. Missa inte det här sällsynta och kanske sista tillfället när sönerna till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik äntligen lämnar sin lilla hemby Svartlien, den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till showen!
 
Innan ridån går upp njuter ni av en välkomponerad, norrlands inspirerad 3-rättersmeny signerad Kajskjul 8's kockar. Meny hittar ni här högst upp till vänster, klicka på den lilla bilden och sedan på den stora för att förstora.

Eventuella matallergier eller behov av specialkost kan anmälas till oss över telefon 08-500 000 45 vid bokning.

Biljettkategorier:
Showbiljett: Onumrerade platser i baren.
Showpaket inkl. 3-rätters meny: Bästa sittplatser framför scen med en 3-rätters meny som avnjuts innan föreställningen börjar.
 
Tider:
17.30  Publiken välkomnas till Kajskjul 8
18:00  Afterski band och spelning på lilla scenen
19:00  Matgäster till bords och 3-rätters middag serveras
21:00  Gäster med endast showbiljett välkomnas till Kajskjul 8

21:30  Showtime - Pistvakt och Pjäxpistols på scen
23:00  Baren öppen och musik
01.00  Kajskjul 8 stänger
 
Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* centralt hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Showbiljett inkl. 3-rätters meny
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Scandic Europa
Hotell Scandic Europa ligger mitt i centrala Göteborg, precis intill det stora affärscentret Nordstan. En perfekt utgångspunkt för att besöka alla Göteborgs trendiga butiker, muséum och för att uppleva stadens nattliv. Här bor ni i hotellets moderna standard rum med fin utsikt över Göteborg.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Europa
 
★★★★ Hotel Bellora
Hotel Bellora är din perfekta utgångspunkt för att utforska Göteborg och dess rika utbud av kultur, evenemang & shopping. Hotellet blandar klassiska stilideal från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. I Ristorante Bellora erbjuds förstklassig genuin italiensk mat tillagad med omtanke och kärlek – frukost, lunch och middag. Här bor ni i hotellets mimimo XS och minomo BS rum.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Bellora
 
★★★★ Scandic Rubinen
Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Här bor ni i hotellets nya standard plusrum i modern design.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Rubinen

★★★★ Clarion Hotel Post
Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla. Hotellets 500 rum är tidlöst och stilrent inredda med bekväma sängar från Hilding Anders, välplanerade arbetsytor, minibar.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Post
 
★★★★ Hotel Pigalle
Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg, långt från vardagen. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Våra handskissade rum har allt som krävs för att möta dina begär och uppfylla dina önskningar. De är hotellrum att förälska sig i, om så bara för en oförglömlig natt.
Här bor ni i hotellets fina Classique-rum.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Pigalle


Bokning: Nedan bokar ni. Välj datum, kategori, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Showbiljett - Välj datum:
Showpaket inkl. mat - Välj datum:
Välj hotell & nätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,395 kr