Musikal/Show / Stefan & Kim - Så mycket mer jul
Stefan & Kim - Så mycket mer jul
Stefan & Kim - Så mycket mer julStefan & Kim - Så mycket mer jul

Stefan & Kim - Så mycket mer jul

Plats: Kajskjul 8, Göteborg
Datum: 8 - 16 december 2017
 
Stefan Arwidsson och Kim Strandberg har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas så klart, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och med Diggiloo-turnén. Har du inte sett dem tidigare, ska du för allt i världen inte missa deras nya show.

Det är två musikaliska genier som kliver upp på scen för att spela några av tidernas största hits, från Puccini till Avicii, på sitt eget personliga vis. Det är en storslagen, lekfull och smått galen show med två musikaliska ekvilibrister som hanterar sina instrument med tonsäker fulländning och humor.
 
Innan ridån går upp njuter ni av Kajskjul 8's personliga och hemlagade julbord. Eventuella matallergier eller behov av specialkost kan anmälas till oss över telefon 08-500 000 45 vid bokning.
 
Tider:
18.30  Publiken välkomnas till Kajskjul 8 följt av julbord
19:40  Showtime - Stefan & Kim på scen

23:00  Baren öppen och musik
01.00  Kajskjul 8 stänger
 
Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* centralt hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Showbiljett inkl. julbord
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Scandic Europa
Hotell Scandic Europa ligger mitt i centrala Göteborg, precis intill det stora affärscentret Nordstan. En perfekt utgångspunkt för att besöka alla Göteborgs trendiga butiker, muséum och för att uppleva stadens nattliv. Här bor ni i hotellets moderna standard rum med fin utsikt över Göteborg.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Europa
 
★★★★ Scandic Rubinen
Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Här bor ni i hotellets nya standard plusrum i modern design.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Rubinen

★★★★ Clarion Hotel Post
Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla. Hotellets 500 rum är tidlöst och stilrent inredda med bekväma sängar från Hilding Anders, välplanerade arbetsytor, minibar.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Post
 
★★★★ Hotel Pigalle
Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg, långt från vardagen. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Våra handskissade rum har allt som krävs för att möta dina begär och uppfylla dina önskningar. De är hotellrum att förälska sig i, om så bara för en oförglömlig natt.
Här bor ni i hotellets fina Classique-rum.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Pigalle


Bokning: Nedan bokar ni. Välj datum, kategori, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Show inkl. julbord - Välj datum:
Välj hotell & nätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 2,095 kr