Musikal/Show / Soldat Fabian Bom
Soldat Fabian Bom

Soldat Fabian Bom

Plats: Turné i Sverige
Datum: 6 oktober - 9 december 2017
 
Succégänget från Vallarna åker på turné! Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg åker han land och rike runt i höst. Publiken får möta hela humoreliten när det skapas en ny skrattfest. Fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans!

Ensemble: Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mia Poppe, Mikael Riesebeck, Anna Carlsson, Mikael Ahlberg, Niclas Strand, Ola Hedén, Kent Vickell och Sara Axelsson.

Turnéplan:
Lund - Stadsteatern, fredag 6 okt kl. 19.30
Lund - Stadsteatern, lördag 7 okt kl. 16.00
Lund - Stadsteatern, lördag 7 okt kl. 19.30
Norrköping - De Geerhallen, lördag 14 okt kl. 16.00
Linköping - Konsert & Kongress, söndag 15 okt kl. 15.00
Linköping - Konsert & Kongress, söndag 15 okt kl. 18:30    
Visby - Wisbystrand, fredag 20 okt kl. 19.30
Visby - Wisbystrand, lördag 21 okt kl. 14.00
Örebro - Conventum, lördag 28 okt kl. 16.00
Örebro - Conventum, lördag 28 okt kl. 19.30
Karlstad - CCC, söndag 29 okt kl. 15.00
Uppsala - Konsert & Kongress, fredag 3 nov kl. 19.30
Gävle - Konserthus, lördag 4 nov kl. 16.00
Gävle - Konserthus, lördag 4 nov kl. 19.30
Sundsvall - Tonhallen, söndag 5 nov kl. 15.00
Sundsvall - Tonhallen, söndag 5 nov kl. 18:30
Umeå - Idunteatern, fredag 10 nov kl. 19.30
Umeå - Idunteatern, lördag 11 nov kl. 16:00
Luleå - Kulturens Hus, söndag 12 nov kl. 15.00
Västerås - Konserthus, söndag 19 nov kl. 15.00
Växjö - Konserthus, lördag 25 nov kl. 16.00
Växjö - Konserthus, lördag 25 nov kl. 19:30
Jönköping - Konserthus, söndag 26 nov kl. 15.00
Kalmar - Kalmarsalen, lördag 2 dec kl. 16.00
Kalmar - Kalmarsalen, lördag 2 dec kl. 19.30
Kalmar - Kalmarsalen, söndag 3 dec kl. 15.00
Karlskrona - Konserthusteatern, lördag 9 dec kl. 16.00
Karlskrona - Konserthusteatern, lördag 9 dec kl. 19.30

Köp underbara hotellpaket till föreställningen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
 • 1 natt på hotell i vald stad, del i dubbelrum
 • Stor Frukostbuffé
 • Showbiljett
 • Alla skatter och avgifter
  Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
   
  ★★★★ Elite Ideon Lund, Lund
  Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Många av rummen har vacker utsikt över södra delen av Skåne.
  Länk till
  Elite Ideon Lund

  ★★★★ Best Western Princess, Norrköping
  Ett mysigt hotell mitt i Norrköping city, med närhet till restauranger, parkeringshus, shoppinggallerior och Norrköpings Konsert- och kongresshall Louis de Geer. Best Western Princess Hotel är ett bra val om du letar efter ett centralt boende i Norrköping. Hotellet har 117 rum och 2 lägenheter. I lobbyn finns en bar med enklare rätter och svalkande drycker.

  ★★★ Quality Hotel Ekoxen, Linköping
  Quality Hotel Ekoxen är ett konferenshotell med vackert läge i Linköpings centrum. Granne med stadens gröna oas Trädgårdsföreningen och bara ett stenkast från restauranger, butiker och kulturinrättningar. Alla de moderna rummen på Quality Hotel Ekoxen har en TV med satellitkanaler. Vissa rum har även en balkong.
  Länk till Quality Hotel Ekoxen

  ★★★★ Clarion Hotel Wisby, Visby
  Clarion Hotel Wisby är ett personligt fullservicehotell med 212 hotellrum, perfekt beläget innanför Visbys ringmur. Vi erbjuder allt under ett tak: mötesrum, festvåning, spaanläggning med pool och vår populära restaurang Kitchen & Table. Allt i en fantastisk atmosfär där gammalt möter nytt.

  ★★★★ Elite Stora Hotellet, Örebro
  Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. De flesta av rummen är nyrenoverade och har en vacker utsikt mot Örebro Slott.  Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. Alla rum har minibar, safetybox, telefon, tv och WiFi.

  ★★★ Elite Stadshotellet, Karlstad
  Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 nyrenoverade, bekvämt och fräscht inredda hotellrum, trivsam restaurang, pub samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang.
  Länk till Elite Karlstad Stadshotellet

  ★★★ Clarion Hotel Gillet, Uppsala
  Clarion Hotel Gillet är ett modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Gillet är ett av Uppsalas mest klassiska hotell och har som sällskapsrum och hotell anor ända från 1800-talet. Dagens hotellbyggnad är från 70-talet och perfekt belägen intill Dragarbrunnstorg med närhet till såväl sevärdheter som shopping, nöjen och Uppsalas centralstation.

  ★★★★ Elite Grand Hotel, Gävle
  Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell med 124 hotellrum, en vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån. Hotellet ligger i den fastighet som förr inhyste anrika Grand Hotel, byggt redan 1901, fastigheten är nu återställd till sin ursprungliga prakt, där historiska detaljer har bevarats i klassisk Elite-anda.
  Länk till Elite Grand Hotel Gävle

  ★★★★ Elite Hotel Knaust, Sundsvall
  Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Elite Hotel Knaust återinvigdes 2002 efter en omfattande renovering och är nu ett av Sundsvalls fräschaste hotell. På Elite Hotel Knaust bor du bekvämt i något av hotellets 141 vackert inredda hotellrum.
  Länk till Elite Hotel Knaust

  ★★★★ Comfort Winn, Umeå
  Välkommen till Comfort Hotel Winn – ett nytt och modernt hotell mitt i centrala Umeå. Hotellet öppnade hösten 2013. 12 våningar, 52 meter över havet och 185 nya rum med Umeås bästa utsikt. Häng i vår 300 kvadratmeter stora pulserande lobby med bar, schysst musik och gratis wifi.
  Länk till Comfort Winn

  ★★★★ Elite Stadshotellet, Luleå
  Anrika Elite Stadshotellet ligger centralt vid Stadsparken i Luleå, nära både shopping och nöjen. Hotellet erbjuder 158 smakfullt inredda rum och nio populära konferenslokaler. Hotellet har anor från tidigt 1900-tal och stoltserar med en av Norrlands bäst bevarade festsalar – Festivitetssalen med glittrande ljuskronor och stukaturer.

  ★★★★ Elite Stadshotellet, Västerås
  Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Hotellet erbjuder en härlig hemkänsla blad de 137 rum som finns, samtliga är smakfullt inredda för att er vistelse ska bli så trivsam som möjligt!
  Länk till Elite Västerås Stadshotell
   
  ★★★★ Elite Park Hotel, Växjö
  Elite Park Hotel är ett modernt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna med affärs- och gågator inpå knuten. De ljusa, moderna rummen inbjuder till både arbete och vila. I direkt anslutning till hotellet ligger Växjö Konserthus.
  Länk till Elite Park Hotel

  ★★★★ Elite Stora Hotellet, Jönköping
  I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. De 135 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i hotellets gastropub The Bishops Arms.

  ★★★ Best Western Kalmarsund, Kalmar
  Best Western Kalmarsund ligger mitt i Kalmar med närhet till allt som staden har att erbjuda. I närheten hittar ni bland annat Kalmar teater, Kalmar domkyrka och Guldfågeln Arena. Precis runt knuten hittar ni det berömda glasriket och det är endast ett stenkast till Öland. Med sin personliga atmosfär, kan ni verkligen känna er som hemma. På taket nns en stor lusthusbetonad relaxavdelning med bastu, stor bubbelpool och avslappningsrum. Perfekt för en stunds avkoppling!

  ★★ First Hotel Statt, Karlskrona
  Hotellets eleganta arkitektur och vackra proportioner gör det till en idealisk mötesplats för konferenser, affärsresande och för dig som reser privat. Vi har över 100 rum och en konferenskapacitet på upp till 430 deltagare. På First Hotel Statt finner du en populär nattklubb och en engelsk pub & restaurang med god mat och ett stort urval av öl och whisky. För den som gärna vill svinga klubban och slå ett par bollar ligger det tre golfbanor inom en 18 km-radie från hotellet.
  Länk till First Hotel Statt

  Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

  Välj önskad stad & datum:
  Välj önskad biljettyp:
  Välj hotell & antal nätter:
  Skriv in önskade datum för boendet här :
  Antal:
  Pris per person: 1,295 kr