Opera/Balett / Catulli Carmina Burana
Catulli Carmina Burana
Catulli Carmina BuranaCatulli Carmina Burana

Catulli Carmina Burana

Plats: Dalhalla, Rättvik i Dalarna
Datum: Lördag 19 augusti 2017 kl. 20:00

Carmina Burana uruppfördes den 8 juni 1937, då precis som nu i en storslagen scenisk version som var en omedelbar succé. Denna gång, 80 år efter uruppförandet, är det regissören Maria Blom som iscensätter verket på Dalhalla i Rättvik. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till operan!
 
OBS! Välj till busstransfer mellan hotellet och Dalhalla tur & retur för 195:- per person. Valet gör ni i väljaren längst ner på sidan.
 
Köp underbara hotellpaket till operan av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 3* hotell, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Operabiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★ DalaWärdshus Hantverksbyn, Rättvik
Hantverkarbyn är ett hotell som passar alla med slående utsikt över Siljan. Samtliga hotellets 37 rum är alla väldigt hemtrevliga och genuint inredda. Siljan och dess vackra omfamnande natur ligger bara stenkastet från hotellet. Rummen har egen ingång och parkeringsplats, och motorvärmaruttag och altan finns på de flesta rummen. Hotellet har även bastu och en vedeldad badtunna. Observera att bussresa till och från Dalhalla ingår på detta hotell.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till DalaWärdshus Hantverksbyn
 
★★★ Best Western Hotel Lerdalshöjden, Rättvik
Hotell Lerdalshöjden ligger med perfekt läge i Rättvik och från hotellet är utsikten över Siljan makalöst vacker. Alla hotellets 92 rum är modernt inredda och fullt utrustade med bad/dusch, telefon och TV. Många av rummen erbjuder även en fantastiskt vacker utsikt över Siljan. Förutom restaurang och bar nns även sällskapsrum, bastu, bubbelpool och gym. Som gäst har du tillgång till gratis trådlöst internet. Önskar ni äta på hotellets restaurang så måste detta förbokas direkt via hotellet.
 
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Best Western Hotel Lerdalshöjden
 
Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Välj önskad biljettyp:
Välj hotell & nätter:
Välj till busstransfer här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,495 kr