Opera/Balett / De sju dödssynderna & Gianni Schicchi
De sju dödssynderna & Gianni Schicchi
De sju dödssynderna & Gianni SchicchiDe sju dödssynderna & Gianni SchicchiDe sju dödssynderna & Gianni Schicchi

De sju dödssynderna & Gianni Schicchi

Plats: GöteborgsOperan, Göteborg
Datum: 21 oktober - 5 december 2017

Regissören David Radok och hans team har skapat en enhet av två på ytan väsensskilda verk: Weills 1930-talsstycke De sju dödssynderna, med influenser från jazz och kabaret, och Puccinis uppsluppna komedi Gianni Schicchi (den med världens mest kända operaaria: O mio babbino caro). Den monumentalt syndfulla scenografin väver samman verken till en enda berättelse, lastad med dekadent överflöd, förakt, moraliskt förfall och synd.

Den centrala figuren i De sju dödssynderna är Anna, som fruktlöst försöker försörja sin familj utan att begå några dödssynder. Hon gestaltas av sångerskan och Guldbaggevinnaren Edda Magnason. Åke Zetterström gör titelrollen i Puccinis Gianni Schicchi, där snikna släktingar gömmer undan en rik adelsmans lik för att diktera ett nytt testamente och komma åt hans arv.

Köp underbara hotellpaket till operan av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* centralt hotell, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Operabiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★★★ Scandic Europa
Hotell Scandic Europa ligger mitt i centrala Göteborg, precis intill det stora affärscentret Nordstan. En perfekt utgångspunkt för att besöka alla Göteborgs trendiga butiker, muséum och för att uppleva stadens nattliv. Här bor ni i hotellets moderna standard rum med fin utsikt över Göteborg.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Europa
 
★★★★ Hotel Bellora
Hotel Bellora är din perfekta utgångspunkt för att utforska Göteborg och dess rika utbud av kultur, evenemang & shopping. Hotellet blandar klassiska stilideal från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. I Ristorante Bellora erbjuds förstklassig genuin italiensk mat tillagad med omtanke och kärlek – frukost, lunch och middag. Här bor ni i hotellets mimimo XS och minomo BS rum.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Bellora
 
★★★★ Scandic Rubinen
Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Här bor ni i hotellets nya standard plusrum i modern design.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Rubinen

★★★★ Clarion Hotel Post
Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla. Hotellets 500 rum är tidlöst och stilrent inredda med bekväma sängar från Hilding Anders, välplanerade arbetsytor, minibar.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Clarion Hotel Post
 
★★★★ Hotel Pigalle
Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg, långt från vardagen. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Våra handskissade rum har allt som krävs för att möta dina begär och uppfylla dina önskningar. De är hotellrum att förälska sig i, om så bara för en oförglömlig natt. Här bor ni i hotellets fina Classique-rum.
 

Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Pigalle
 
 
Nöjesresan.se´s Matpaket
Brasserie LIPP
- Est. 1986

Lipp är ett internationellt brasserie som drivs med en mix av erfarenhet och ungdomligt oförstånd. Lipp har alltid varit och kommer alltid att vara en klassisk krog. Vi är ett franskt brasserie javisst, men framförallt är vi en restaurang med internationell puls. Vi är för stil och finess men emot konstiga manér. Här bjuder vi på vällagad mat från lunch till middag, gärna riktiga klassiker. På Brasserie Lipp sker menybyten frekvent, därför behöver vi reservera oss för ändringar i middagsmenyn ni bokat. Mer info om Brasserie LIPP här. Bokar gör ni enkelt nedan:

MENY - KÖTT:
* Klassisk löjromstoast
* Grillad tenderstrip chuck - Choronsås, chimichurry & haricots verts
* Tarte au citron
 
MENY - FISK:
* Atlanträkor - Holländsk räkkrokette och rostad kvittendressing
* Dragonbakad rödtunga - Albertsås, champinjoner och brässerad purjolök
* Hibiskuspocherat päron - maränggratinerad hasselnötssemifreddo 

Pris: 410:-/person, välj till middagspaket nedan.
 

Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

3:e balkong mitt - Välj datum:
2:a balkong mitt - Välj datum:
Parkett / 1:a balkong mitt - Välj datum:
Välj hotell & nätter:
Välj till Matpaket här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens för- & efternamn:
Antal:
Pris per person: 1,095 kr