Opera/Balett / Trollflöjten
Trollflöjten
TrollflöjtenTrollflöjtenTrollflöjten

Trollflöjten

Går på: Operahuset (Den Norske Opera & Balett) i Oslo
Spelperiod: 1 september - 2 oktober 2017
Musik av: Wolfgang Amadeus Mozart
Längd: 3 timmar & 15 minuter
 
Regissören Alexander Mørk-Eidem är känd för sina tolkningar av klassiska stycken i nya uppsättningar, där han gör de klassiska verken relevanta för vår tid. Alexander Mørk-Eidem's Trollflöjten är ett skiljsmässodrama som utspelar sig på en främmande planet i en avlägsen galax där prins Tamino och hans kompanjon Papageno ska hitta dottern till Nattens Drottning, Pamina. Hon är fångad under jorden av planetens män, däribland hennes far Sarastro. Välkommen till ett fantastiskt universum med Mozarts musik, vackra prinsessor, märkliga varelser och magiska toner.
 
Observera att personer över 67 år erhåller 100kr rabatt per person och barn under 18 år erhåller 150kr rabatt per person på detta evenemang. Kontakta oss på 08-500 000 45 för att boka senior/barn biljetter!
 
Köp underbara hotellpaket till föreställningen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* hotell (del i dubbelrum)
  • Stor Frukostbuffé
  • Evenemangsbiljett
  • Alla skatter och avgifter
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.
 
★★ Scandic St Olavs plass
Mitt i centrala Oslo ligger Scandic St Olavs plass, endast en kort promenad från huvudgatan Karl Johan. Hotellet är Norges första teaterhotell, med den traditionella och populära Edderkoppen teater under samma tak. På hotellet hittar du en unik kombination av ett affärshotell och ett underhållningshotell, som ger dig mer än en vanlig hotellvistelse. Hotellets rum är modernt inredda i nordiska färger och är mellan 15-20 kvm stora med trägolv och badrum med dusch.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic St Olavs plass
 
★★ Scandic Solli
Hotell Scandic Solli ligger mitt i centrala Oslo med gångavstånd till populära sevärdheter som Kungliga slottet, Aker Brygge och Akerhus fästning. En perfekt utgångspunkt för att upptäcka allt Oslo har att erbjuda. Passa på att köra ett träningspass på hotellets egna gym eller avnjut en måltid i den egna restaurangen V Solli Bar & Spiseri. Hotellets moderna rum är mellan 19 och 27 m2 och har trägolv och eget badrum med badkar och/eller dusch. Fri WiFi finns i hela hotellet.


Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Scandic Solli
Bokning: Nedan bokar ni. Välj biljettyp, hotell och antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

3:e balkong - Välj datum:
2:a balkong - Välj datum:
1:a balkong - Välj datum:
Parkett - Välj datum:
Välj hotell & nätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Antal:
Pris per person: 1,595 kr