Presentkort / Presentkort Musik/Show/Konsert

Presentkort Musik/Show/Konsert

Ska ni uppvakta en riktig musikfantast men är lite osäker på om det är de senaste världsartisterna, en musikal i London eller en färgsprakande show som gäller? Lugn, vi har lösningen! Nu är äntligen Nöjesresan.se egna musikal/Show och konsert-presentkort här! Smidigt och enkelt.

Presentkortets giltighetstid är 2 år. Det skickas ut omedelbart efter beställning via REK-brev. Korten är inte personliga och kan därmed smidigt ges bort i present.

Så här fungerar våra Presentkort:

Ni väljer önskad valör som ni vill ge bort i listorna nedan, presenkortet skickas hem till beställaren som REK-brev inom några dagar.
Mottagaren till presentkortet ringer in till oss på Nöjesresan.se och bokar sin Musikal/show eller konsert med sin Värdekod som finns med på kortet. Simple As That! Självklart går det för mottagaren att i efterhand uppgradera sitt paket själv.
 
Här ser ni cirkapriser på de olika kategorierna :

Konsert:
Hotellpaket från 1095:-/person

Musikal/Show:

Hotellpaket från 1245:-/person

Notera att detta är frånpriser och priserna varierar självklart beroende på vilken föreställning det är. Uppgradering till bättre platser varierar från 200:- upp till 2000:- beroende på föreställning och platstyp.

Bra att veta om ni vill köpa presentkort avsedda för Hotellpaket:
I våra grundpaket ingår 1 natt på 3*-4* centralt hotell inklusive frukost & biljett till föreställningen eller konserten. Ni kan självklart välja till extranätter. En extranatt kostar cirka 750:-/per person. Köper ni presentkort som avser hotellpaket för endast 1 person tillkommer singelrumsavgift på ca 800:-
 
Nedan Väljer ni enkelt önskad valör på Presentkortet och skriver med en eventuell hälsning som vi snyggt trycker på Presentkortet! Vi svarar gärna på frågor om våra smarta presentkort, ring oss på telefonnummer: 08-500 000 45 så hjälper vi till!

Vänligen välj önskad valör:
Skriv in en hälsning här:
Antal:
Pris per person: 0 kr