Presentkort / Presentkort Motor

Presentkort Motor

Ska ni uppvakta en riktig motorfantast men är lite osäker på om det är DTM, Moto GP eller kanske F1 i Monte Carlo som får blodet att rusa? Lugn, vi har lösningen! Nu är äntligen Nöjesresan.se egna Motor-presentkort här! Smidigt och enkelt.

Presentkortets giltighetstid är 2 år. Det skickas ut omedelbart efter beställning via REK-brev. Korten är inte personliga och kan därmed smidigt ges bort i present.
 
Så här fungerar våra Presentkort:

Ni väljer önskad valör som ni vill ge bort i listorna nedan, presenkortet skickas hem till beställaren som REK-brev inom några dagar.
Mottagaren till presentkortet ringer in till oss på Nöjesresan.se och bokar sin motorresa med sin Värdekod som finns med på kortet. Simple As That! Självklart går det för mottagaren att i efterhand uppgradera sitt paket själv.
 
Här ser ni cirkapriser på de olika kategorierna :

DTM:
Endast biljetter från 645:-/person

Moto GP:
Endast biljetter från 495:-/person
 
Formel 1:
Endast biljetter från 845:-/person

Notera att detta är frånpriser och priserna varierar självklart beroende på vilket lopp det är. 

Bra att veta om ni vill köpa presentkort avsedda för Endast biljetter:
Uppgradering till bättre platser varierar från 200:- upp till 8000:- beroende på lopp och platstyp. 
 
Nedan Väljer ni enkelt önskad valör på Presentkortet och skriver med en eventuell hälsning som vi snyggt trycker på Presentkortet! Vi svarar gärna på frågor om våra smarta presentkort, ring oss på telefonnummer: 08-500 000 45 så hjälper vi till!

Vänligen välj önskad valör:
Skriv in en hälsning här:
Antal:
Pris per person: 0 kr